Vacatures voor artsen? Vind de baan/functie die bij je past

Een groot deel van je leven ben je aan het werk. Het is daarom van belang dat je een passende baan krijgt, waarin je voldoening en waardering krijgt. Allerlei aspecten spelen hierin een rol. Wanneer je de loopbaanwijzer van de B.K.V. invult, maak je als het ware een test die door andere artsen en specialisten is ontworpen. Het invullen van de test duurt slechts 10 minuten, daarna weet je exact welke functie bij jou aansluit. Ook de werkomgeving is een belangrijke factor. Die wordt daarom ook in de test meegenomen.
Wanneer je nog aan het begin staat van je carrière, dan wil je graag weten wat een bepaalde functie voor jou inhoudt. Wil je je verder specialiseren in die richting, of wil je juist van richting veranderen?

Een functieoverzicht op de website van B.K.V. helpt je daarbij: werk en opleiding, arbeidsvoorwaarden en vooruitblikken in de toekomst.

B.K.V.

B.K.V. is een werving- en selectiebureau voor artsen, specialisten, zorgpersoneel en zorgmanagers.
Zij bemiddelt in de medische sector. B.K.V. heeft een goede naam wat betreft het matchen van kandidaat en opdrachtgever. Ze heeft vele jaren ervaring. Ze werkt nauw samen met de ziekenhuizen, de G.G.Z. en de G.G.D. de thuiszorgorganisatie, revalidatiecentra, arbodiensten en zorgverzekeraars. De B.K.V. geeft een grote kans op de juiste baan bij de juiste werkgever.
Zij geeft op haar website een overzicht van functiebeschrijvingen en een overzicht van vacatures. Tevens verzorgt zij loopbaan adviezen. Een prima partner dus om mee in zee te gaan bij het zoeken naar passend werk.

De vacaturebank voor artsen

Eindelijk ben je klaar met je studie, je basisstudie of ben je specialist. Dan is het nu belangrijk de theorie in praktijk te gaan brengen. Waar wil je werken, in Nederland of in het buitenland? Of is Artsen zonder Grenzen jouw ideaal? Eerst moet jezelf in grote lijnen weten wat je wilt. Ga daarna naar de vele vacaturebanken op het internet. Vacatures voor artsen, vacatures voor specialisten, vacatures voor Artsen zonder Grenzen, voor een psycholoog of een psychiater, een huisarts enz. Er staan veel websites met uitgebreide informatie op het internet. Neem er een kijkje en leg contact als er een vacature voor jou bij staat. Ga bijvoorbeeld naar B.K.V. of de Medweb vacaturebank en zo zijn er nog een aantal meer.